top of page

Aanvullende informatie luchtopnames

Luchtopnames bij Mapix

Luchtopnames bij Mapix is kiezen voor zekerheid en kwaliteit tegen een scherp tarief. U als klant staat centraal waardoor wij ook een uitgebreide video voor u maken. In ieder geval maken we een filmpje van 50 seconden waarna u als opdrachtgever nog specifieke voorkeuren kan doorgeven. Daarbij kijken we natuurlijk ook zelf of er nog extra invalshoeken zijn. Dit samen maakt dat de maximale videoduur 90 seconden bedraagt. Bij de het maken van luchtopnames zal ook de ligging en omgeving van het object worden meegenomen.

 

Aanvullende opties

-Mapix biedt naast de videoservice, ook nog de optie om tegen een gereduceerd tarief luchtfoto's te maken. Men krijgt dan voor 50 euro   extra, 6 luchtfoto's bij de video opgestuurd. Uiteraard zullen deze foto's ook nabewerkt worden.

- Ook kan er naast uw video, de optie tot hyperlaps gekozen worden. Dit is een filmpje die door een reeks van foto's gemaakt wordt     (voorbeeld). Met deze optie krijgt uw object extra dynamiek. Hyperlaps kosten 40 euro extra.

- Daarnaast kan er kosteloos gekozen voor een commerciële opmaak. Denk hierbij aan logo's en tekst. De opmaak met de benodigde informatie zal in overeenstemming vastgesteld worden

Reiskosten

Lento vraagt een reiskostenvergoeding van 35 cent per kilometer. Dit wordt berekend met het startpunt Woerden. 

BTW tarief

De prijzen op de site zijn exclusief 21% BTW. 

Bestanden

De gemaakte foto's (met optionele video) sturen we via een link naar u door. Vanaf hier kunt u ze downloaden waarna u direct beschikking heeft tot de bestanden.

Aanschaf

Als u tot aanschaf wil overgaan is het nuttig om contact op te nemen. Bij elke opdracht wordt er gekeken naar de mogelijkheden met de huidige wet en regelgeving in het achterhoofd. Daarnaast spreken we uw wensen en eisen door zodat we precies leveren wat u van ons verwacht. Zodra hier overeenkomst in is, loopt het zoals hieronder aangegeven.

Nadat u voor het pakket heeft gekozen zijn dit de stappen die genomen worden.

Aanschaf pakket

Voor de aanschaf van een pakket neemt u contact op. Hier spreken we al uw eisen en wensen door.

Video maken

Wij gaan op een mooie dag naar uw locatie om het vast te leggen. Hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn.

Nabewerking

Nu al het beeldmateriaal binnen is, begint de nabewerking. Hiermee halen we het optimale uit uw object.

Aflevering

De foto/video is af en sturen we zo snel mogelijk naar uw op.

bottom of page