top of page

Aanvullende informatie dronefotografie

Dronefotografie bij Mapix

Dronefotografie bij Mapix is kiezen voor zekerheid en kwaliteit tegen een scherp tarief. U als klant staat centraal waardoor wij ook een ruim aantal foto's voor u vastleggen. Wij maken in ieder geval 8 foto's waarna u als opdrachtgever nog specifieke voorkeuren kan doorgeven. Daarbij kijken we natuurlijk zelf ook of er nog mooie aanzichten zijn om uw object vast te stellen. Dit samen telt op tot een maximum van 15 foto's per project. Hierbij zal ook de ligging en eventuele omgeving van het object meegenomen worden

 

Aanvullende opties

Mapix biedt naast de volledige fotoservice, ook nog de optie om tegen een gereduceerd tarief luchtopnames te maken. Men krijgt dan naast de foto's, ongeveer 50 seconden aan film voor maar 75 euro extra. Deze 50 seconden klinken weinig, maar kunnen veel impact maken. Bij deze optie zit de nabewerking van het videomateriaal ook in de prijs.

Reiskosten

Mapix vraagt een reiskostenvergoeding van 35 cent per kilometer. Dit wordt berekend met het startpunt Woerden. 

BTW tarief

De prijzen op de site zijn exclusief 21% BTW. 

Bestanden

De gemaakte foto's (met optionele video) sturen we via een link naar u door. Vanaf hier kunt u ze downloaden waarna u direct beschikking heeft tot de bestanden. 

Aanschaf

Als u tot aanschaf wil overgaan is het vereist om contact op te nemen. Bij elke opdracht wordt er gekeken naar de mogelijkheden met de huidige wet en regelgeving. Daarnaast spreken we uw wensen en eisen door zodat we precies leveren wat u van ons verwacht. Zodra hier overeenstemming over is, loopt het zoals hieronder aangegeven.

Nadat u voor het pakket heeft gekozen zijn dit de stappen die genomen worden.

Aanschaf pakket

Voor de aanschaf van een pakket neemt u contact op. Hier spreken we al uw eisen en wensen door.

Foto's maken

Wij gaan op een mooie dag naar uw locatie om het vast te leggen. Hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn.

Nabewerking

Nu al het beeldmateriaal binnen is, begint de bewerking. Hiermee halen we het optimale uit uw object.

Aflevering

De foto/video is af en sturen we zo snel mogelijk naar uw op.

bottom of page